Happy Easter!

Paasmenu

Deze menu wordt geserveerd in het weekend van
14-15-16 april.

Smaakvolle starters
Flan van parmezaan, bloemkool, warme gerookte zalm, groene kruiden
Sint jakobsvruchten, vadouvan, venkel
Kalfs rib- eye, polenta, lente ui, sjalot
Paaseieren, zwarte chocolade, hazelnootmousse, karamel
of
Kaas, chutney peer, notenbroodje (+5 euro)

Dit menu wordt u aangeboden aan 52 euro.
All in drankformule aan 22 euro: glas cava, aangepaste huiswijnen, water en koffie.

Chef's menu van april

Frisse starters
Hammousse, champignongelei, gepekelde prei, pickels, bouillon van Cevenne ui
Courgettesoep
**Lamsnek, geroosterde paprika, emulsie van gekonfijte look, groene asperges
Rundsribstuk, slahart, chimichurri, rode wijn
Zoute caramel, chocolade biscuit, hazelnootmousse, ijs van mascarpone
of
Kaas, chutney peer, notenbroodje (+5 euro)

Dit menu wordt u aangeboden aan 52 euro.
Dit menu wordt u aangeboden aan 62 euro met extra **gerecht, zonder soep.
All in drankformule aan 22 euro: glas cava, aangepaste huiswijnen, water en koffie.