VREDESDREEF 3 JUNI 2017-8.jpg
 

VREDESDREEF3

seizoensgebonden vakmanschap

 

Geniet van alle goede dingen.

Vinderhoute is een landelijk gelegen kastelendorp op amper tien minuutjes van de Gentse binnenstad. De rust die u hier vindt is een waar genot.

Sofie Sergeant en Nicolas Soenen ontvangen u samen met hun team en verwennen u zowel met Franse klassiekers als eigentijdse creaties. Grote geheimen zijn er niet in de keuken. Vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten zijn er de basis van alle gerechten. Nicolas en zijn jong en dynamisch keukenteam hebben het metier, de ervaring en het talent om van elk bord een verrassend lekker bord te maken.

Schuif gezellig aan tafel voor een ontmoeting onder vrienden of familie, een zakendiner, een vlotte lunch of voor al uw feesten. Welkom in Vredesdreef3!

 

Contact

+32 9 226 24 77
info@vredesdreef3.be
 

Adres

Restaurant Vredesdreef3 Vredesdreef 3
9921 Vinderhoute
 

Openingsuren

Ma  Gesloten
Di - Do  12:00 - 14:30
Vr  12:00 - 14:30 | 18:30 - 22:00
Za  18:30 - 22:00
Zo  12:00 - 14:30

 
embleem-breed.jpg
 

Maak uw keuze ..

Lekker feesten

Geen feest zonder gezellig tafelen. Communie, trouw, lentefeest, jubileum, … voor alle feesten kan u terecht bij Vredesdreef3. Wij werken voor u graag een menu uit op maat, helemaal volgens uw wensen en uw budget.

Voor de jarige!

Kom samen genieten van een heerlijk diner in ons sfeervol restaurant. Voor jarigen doen wij graag iets speciaals. Laat ons daarom hier weten wanneer u verjaart, en wij sturen u een uitnodiging per mail voor uw verjaardag. Met die uitnodiging krijgt u bij een all-in menu vanaf 4 personen een fles champagne in plaats van het huisaperitief. Laat uw verjaardag bruisen ... in Vredesdreef3!

Of liever bij u thuis?

Wil u liever thuis of op een andere locatie genieten van de keuken van Vredesdreef3? Ook dat is mogelijk. Laat ons hier uw feestplannen weten, en wij werken een menu uit volgens uw budget en wensen.

Ook groepen

Ook groepen zijn van harte welkom bij Vredesdreef3. Voor groepen vanaf 20 personen doen wij ook open op tijdstippen buiten onze openingsuren. Wij stellen dan graag een menu op maat samen, volgens uw wensen en budget. Neem zeker contact met ons op. Wij zorgen dat uw gasten heerlijk gastvrij kunnen genieten.

Maak een reservatie

Graag vragen wij u om bij de reservatie eventuele allergieën door te geven aub.

Beste klanten, op het einde van de Vredesdreef is er een openbare parking waar u uw wagen kan parkeren.